четвер, 26 жовтня 2017 р.

Результати І етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з хімії

             23 жовтня 2017 року в Заліщицькій гімназії відбувся І етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії, в якому взяли участь 11 учнів 3(7) класів, 13 учнів 5(9) класів та 13 учнів 7 (11) класів. Юним олімпійцям були запропоновані завдання з хімії підвищеної складності, які потребували  нестандартних підходів у їх розв’язанні та творчих  неординарних рішень. Учні, котрі виконували завдання олімпіади,  виявили хороші знання з даного предмету, продемонстрували добру теоретичну підготовку та вміння застосовувати базові знання з хімії у вирішення нестандартних завдань, засвідчили свою ерудованість із загальних природничих питань, показали вміння у застосуванні математичних навиків при розв’язуванні задач підвищеної складності (розв’язування системи двох рівнянь з двома невідомими, обчислення відсотків), вміння застосовувати базові формули і поняття  при роботі з величинами та речовинами, із якими учні не стикаються у вивченні шкільної програми.

             Переможцями  гімназійного етапу олімпіади стали:
-                       Серед учнів 3 (7) класів:
І місцеЛанг Дмитро – учень 3-А класу
ІІ місцеГловацький Максим – учень 3-Б класу
ІІІ місцеКальчук Павло – учень 3-Б класу
-                      Серед учнів 5 (9) класів:
 І місцеКальчук Тамара – учениця 5-Б класу
                та Заячковська Надія - учениця 5-Б класу
ІІ місцеМатеринчук Роман – учень 5-Б класу
ІІІ місцеМиронюк Софія – учениця 5-А класу
-                      Серед учнів 7 (11) класів:
 І місцеДзівідзінська Мар’яна  – учениця 7-Б класу
ІІ місцеТолубяк Марія – учениця  7-А класу
                 та Шикман Оксана – учениця 7-А класу
ІІІ місце – Гірник Надія – учениця 7-Б класу.


                Відповідно до квоти місць, виділеної нашому навчальному закладу згідно наказу відділу освіти, науки, молоді та спорту райдержадміністрації, (з числа учнів 7 класу - 2 чоловік, 9 класу – 1 учень, 11 класу теж 1 учень),  учні, виділені червоним кольором візьмуть участь у ІІ (районному) етапі олімпіади, яка відбудеться 3 грудня 2017 року. Бажаємо Ланг Дмитру, Гловацькому Максиму, Кальчук Тамарі, Дзівідзінській Мар’яні гідно представити  Заліщицьку державну гімназію і себе особисто в цих інтелектуальних змаганнях.



                  Всім учасникам і особливо переможцям І етапу олімпіади висловлюю щиру подяку за участь в І етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії.

Немає коментарів:

Дописати коментар