Виявлення вмісту крохмалю у харчових продуктах ученицею 5-б класу Дронь Ангеліною проведено у формі кінодослідження, що стало справжнім шедевром "старого кіно" і дало можливість отримати відповіді на завдання домашнього експерименту, який учні виконують відповідно до навчальної програми. Заслужена оцінка 12 балів!.
https://drive.google.com/file/d/1suSycM5osSeAvo9IiEYGHy2CyiULZlfN/view?usp=sharing
Мітки
- Вебінари (23)
- дистанційне навчання (57)
- До 150-річчя ПСХЕ (13)
- екологія (48)
- здорова школа (10)
- Конспекти уроків (14)
- курси (40)
- курси Методична робота (1)
- Методична робота (29)
- Методоб'єднання вчителів природничих дисциплін (11)
- Навчальні проекти (17)
- Нормативна база (7)
- Олімпіади (32)
- Олімпус (4)
- Природознавство (25)
- Про себе (30)
- Робота з обдарованими учнями (140)
- Сторінка творчості (52)
- Тиждень хімії (7)
- Цікава хімія (156)
- ШМВ (2)
- STEАM-освіта (22)
- STEM-освіта (74)
Немає коментарів:
Дописати коментар