понеділок, 20 листопада 2017 р.

Хімія цікава, наглядна, доступна, інтерактивна

                              

            Кращий спосіб мотивувати дитину до навчання – зробити науку цікавою. Візуалізація навчальної інформації здатна творити чудеса! Ви переконаєтеся, що навчання може бути не тільки корисним, але і по-справжньому захоплюючим! Презентую добірку з 10 фантастично цікавих інтерактивних візуалізацій, які можна використовувати на уроках історії, географії, астрономії, математики та хімії. Ви вважали хімію складною наукою, а таблиця Менделєєва вас лякала? Сервіс TEDed створив інтерактивну таблицю хімічних елементів. Переходьте за посиланням та знайомтеся з ПСХЕ в іншому ракурсі:


            Клік мишкою по будь-якому осередку таблиці автоматично відкриває відео, в якому дивний професор з університету Ноттінгема протягом 2-3 хвилин зрозумілою мовою покаже і розповість основні хімічні властивості обраного елемента і його застосування в повсякденному житті.
            Запрошую учнів відвідати цікаві сторінки хімічної науки, відкрити для себе нове бачення Періодичної системи хімічних елементів та отримати знання про  хімічні елементи значно більші, ніж у шкільному підручнику.


Немає коментарів:

Дописати коментар