понеділок, 24 квітня 2023 р.

У Заліщицькій гімназії розпочався STEM-тиждень.

З 24 по 28 квітня на уроках хімії буде ще більше цікаво і пізнавально! Розпочався тиждень STEM-уроків. Обіцяю, що ніхто не залишиться байдужим, всі гімназисти зможуть відчути себе дослідниками, під час уроків буде багато дослідів, виконаних самими учнями, цікавих експериментів, пошуків нестандартного вирішення поставлених проблем...

    День перший - понеділок. По-stem-или на славу!

   На уроці в 3-б класі виконали лабораторну роботу "Виявлення лужного і кислого середовища за допомогою індикаторів" та досліджували дію природних індикаторів на кисле і лужне середовище (чай, сік смородини, малина, гранатовий сік з лимоном та розчином питної соди).







2-й урок - 6-а клас.  
 Було проведено практичне заняття: Структурування графічних формул органічних сполук різних класів з визначенням функціональних груп. Складання структурних формул складних органічних речовин. 









На 3-4 уроках спільно з класним керівником Дорощук О.П., вчителем історії Коцебейчук Г.В. проведено екскурсію з учнями 5-б класу до нижнього парку в м. Заліщики у рамках відзначення Всесвітнього дня Землі (22.04.). Екологічну, історичну, літературну і надзвичайно цікаву екскурсію провели наукові працівники Національного природнього парку "Дністровський каньйон" Сідоров Аркадій Іванович та  Книш Тетяна Володимирівна. 










Урок 6 - 6-б клас.  
  Лабораторна робота згідно навчального плану - "Кольорові реакції на білки".









Немає коментарів:

Дописати коментар