пʼятниця, 28 квітня 2023 р.

Виявляємо наявність крохмалю в харчових продуктах

       На завершення STEM-тижня - практична робота в 5-б класі. "Закріплення знань про вуглеводи. Виявлення крохмалю в продуктах харчування".

       Ми розширили перелік запропонованих для аналізу продуктів. Тож гімназисти заздалегідь приготували об'єкти дослідження:

І. Картопля, сир, рис, груша.

ІІ. Хліб, кефір, вермішель, яблуко.

ІІІ. Банан, йогурт, батон, пшоно.

ІУ. Майонез, сметана магазинна, мука, морква.

У. Пшениця, зерно соняшника, сметана домашня, лимон.

       Усі аналізи зроблені учнями самостійно та відповідні висновки  оформлені у практичних зошитах.



Немає коментарів:

Дописати коментар