пʼятниця, 21 вересня 2018 р.

Інтернет-олімпіада з хімії для гімназистів 4 (8) класів

       Інтернет-олімпіада розрахована на всіх учнів і має на меті повторення та закріплення знань, здобутих під час попереднього навчального року з відповідної предметної дисципліни. Завдання розроблені відповідно до шкільної програми. Олімпіада «На Урок» має суттєву відмінність від типових конкурсних заходів – усі учні, перебуваючи в рівних умовах, зможуть проявити себе та отримати нагороду за роботу. Ми підтримуємо бажання кожного учня України спробувати свої сили в інтернет-олімпіаді «На Урок». Тому, незалежно від результатів конкурсу, кожен учасник отримає електронні сертфікати про участь. Переможці нагороджуються дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів всеукраїнського, обласного та міського (районного) рівнів.


      Мною, вчителем хімії, зареєстровано для участі в олімпіаді з хімії у жовтні 2018 року учнів 4(8) класів. Кожен зареєстрований гімназист отримує персональний код, за яким  заходить на власну сторінку і виконує завдання.
      Коди можна отримати в кабінеті хімії до 28 вересня, виконання роботи слід завершити не пізніше 25 жовтня. Бажаю всім учням успіху й хороших результатів! Підсумки олімпіади та відповідні нагороди будуть надіслані вам 31 жовтня на персональні сторінки.

Немає коментарів:

Дописати коментар