пʼятниця, 23 лютого 2024 р.

За якими підручниками навчатимемося у наступному навчальному році

       Впродовж січня-лютого 2024 року проходить активне обговорення запропонованих навчальних програм та підручників для учнів 7-9 класів на наступний навчальний рік. 16 лютого взяла участь у вебінарі «Вивчення предмета «Хімія» в 7 класі НУШ», організованому Тернопільським ОКІППО.  Ознайомилася з навчальним підручником авторства Л.Мідак та ін. (за програмою О.Григоровича).

 



          23 лютого відбувся семінар вчителів біології та хімії Заліщицької ОТГ, присвячений вибору навчальних програм та підручників для здобувачів освіти 7 класу, що навчатимуться за програмою НУШ у 2024-2025 н.р. Взяла участь в обговоренні даного питання.

      Міністерством освіти і науки рекомендовано для роботи в наступному навчальному році дві освітні програми та п'ять підручників з хімії що відповідають цим програмам. Електронні версії програм та підручників є вільному доступі (можна ознайомитись на сторінці lib.imzo.gov.ua, з усіма ними вчителі детально ознайомилися. До кінця цього місяця заклади освіти зобов'язані подати свої заявки для вчасного отримання друкованих підручників на наступний навчальний рік. Уже сьогодні працюємо над успішним навчанням у майбутньому! Під мирним небом, разом до перемоги.

Немає коментарів:

Дописати коментар