неділя, 19 березня 2023 р.

Підсумки конкурсу малюнків "Вода - це життя"

          У березні 2023 р. учні Заліщицької державної гімназії взяли участь в обласному конкурсі творчих робіт, оголошеному з ініціативи Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області в рамках заходів екологічно-просвітницького спрямування до Всесвітнього дня води, який відзначаємо 22 березня. Конкурс проводився з метою залучення учнівської молоді до вивчення проблем водних ресурсів області та країни, розвинення бережливого ставлення до навколишнього середовища та водних багатств природи рідного краю.

          На конкурс було подано 19 малюнків, виконаних 17 гімназистами 2-7 класів. Серед представлених робіт – пейзажні малюнки річок, озера, морських вод, плакати і малюнки, які закликають бережливо ставитись до водних ресурсів нашої планети. Кожен малюнок є авторською роботою, що несе в собі певну ідею, підпорядковану заданій темі конкурсу «Вода – це життя».

       Конкурсна комісія визначила 8 робіт-переможців, які запропоновані для участі в обласному етапі конкурсу. Це малюнки Сендецької Катерини (7-а клас), Гринишин Юлії (2 роботи, 6-а клас), Лабунської Наталії (6-а клас), Стрільбіцької Анастасії (6-а клас), Уколової Софії (5-а клас), Стахів Єлизавети (5-б клас), Гошовської Юлії (2-а клас), які стали переможцями гімназійного етапу.

         Активну участь у конкурсі також взяли учні 3-б класу Кучірко Каріна, Бульдяк Евеліна, Ланг Анастасія, Решітник Софія, Соценко Ростислав, Гутаревич Домініка, Мандзюк Олена, Курляк Анна; 5-а класу Смеречанська Софія, 5-б класу Стронська Вероніка, Стахів Єлизавета. За участь у конкурсі всі учасники отримають оцінки високого рівня як за роботу над навчальним проектом з хімії.

Немає коментарів:

Дописати коментар