Вивчаючи склад, будову, властивості таких органічних сполук як жири, вуглеводи, білки, гімназисти 6-а класу обговорили їх роль для живих організмів та значення збалансованого харчування для здорового розвитку людини. Проект захищала учениця Пельцер Єлена.
Мітки
- Вебінари (23)
- дистанційне навчання (57)
- До 150-річчя ПСХЕ (13)
- екологія (48)
- здорова школа (11)
- Конспекти уроків (14)
- курси (45)
- курси Методична робота (1)
- Методична робота (32)
- Методоб'єднання вчителів природничих дисциплін (11)
- Навчальні проекти (18)
- Нормативна база (7)
- Олімпіади (35)
- Олімпус (4)
- Природознавство (25)
- Про себе (31)
- Робота з обдарованими учнями (146)
- Сторінка творчості (53)
- Тиждень хімії (7)
- Цікава хімія (159)
- ШМВ (2)
- STEАM-освіта (23)
- STEM-освіта (76)
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар