пʼятниця, 22 квітня 2022 р.

22 квітня -Всесвітній день Землі

        У цей день в різних куточках світу проводять різноманітні акції, покликані спонукати людей бути уважнішими до тендітного і вразливого навколишнього середовища на планеті Земля. У день Землі в різних країнах, за традицією, лунає Дзвін Миру, закликаючи людей  відчути всепланетну спільність і докласти зусиль до захисту миру на планеті та збереження краси та багатства нашого спільного дому. Цей Дзвін є символ спокою, мирного життя та дружби, вічного братерства і солідарності народів та заклик до дії в ім’я збереження миру і життя на Землі, збереження людства та культури. 
       На жаль, цьогорічний день Землі в Україні проходить під звуки вибухів та руйнувань. Війна - страшна і невблаганна - руйнує наші домівки, сім'ї, нашу землю.
    У цей день кожен житель планети може внести свій маленький вклад у справу захисту та відновлення довкілля: очистити від сміття берег улюбленої річки, посадити дерево, хоча б на один день відмовитись від користуванням автотранспортом.

        Земля – це величезний дар, ресурси якого буде неможливо використовувати вічно. 

вівторок, 12 квітня 2022 р.

понеділок, 4 квітня 2022 р.

Дистанційне навчання, захист навчальних проектів

     Вивчаючи склад, будову, властивості таких органічних сполук як жири, вуглеводи, білки, гімназисти 6-а класу обговорили їх роль для живих організмів та значення збалансованого харчування для здорового розвитку людини. Проект захищала учениця Пельцер Єлена.