четвер, 20 травня 2021 р.

Учениця 5-б класу Огородник Юля досліджувала засоби догляду за ротовою порожниною

  Які хімічні засоби допоможуть  підтримувати чистоту та зберегти здоровою ротову порожнину? Їх склад, роль для гігієни рота, вплив на здоров'я та безпека застосування. А також - виготовила відбілюючу зубну пасту для використання в домашніх умовах, поділилася іншими рецептами, які можна приготувати самостійно. Таким був захист проекту "Засоби догляду за ротовою порожниною" учениці 5-б класу Огородник Юлі. Заслужено оцінений на 12 балів.







четвер, 13 травня 2021 р.

Гімназисти 5 (9)-б класу працюють над захистом навчальних проектів з хімії

 Навчальний рік йде до завершення, тож гімназисти захищають свої напрацювання у дослідницькій та пошуковій роботі. У 5-б класі цікаві навчальні проекти представили учні Гірчак Юля, Диковицький Денис, Крутевич Вікторія, Верхола Вероніка. Працюючи в групі, виконали два проекти: "Друге життя паперу" та "Склад, застосування шампунів та виготовлення шампуню в домашніх умовах"








четвер, 6 травня 2021 р.

Дбаючи про чистоту довкілля та екологічну безпеку нашої малої батьківщини

   У черговому номері громадсько-політичної газети Заліщанщини "Колос" за 07.05.2021 р. - ще одна поетична публікація, направлена на екологічне виховання учнів та всіх жителів  краю "Екологія - наука про наш дім".

неділя, 2 травня 2021 р.

Завершення STEM (STEAM)-тижня

 

На завершення нашого STEM (STEAM)–тижня у п’ятницю 30 квітня порадувала публікація у громадському часописі «Колос» проектної роботи учениці 5-а класу Виклюк Роксолани «Природу треба берегти».     

                    Чудове завершення тижня творчості, проектування, експериментування й пізнання!