вівторок, 17 грудня 2019 р.

Вітання з новим 2020 роком!!!

     Не за горами новий рік, довгоочікувані Різдвяні свята. Кожен чекає дива... Зичу кожному із вас і собі у новому році миру, злагоди, терпіння, здійснення всіх задумів і мрій, здоров'я, сімейного благополуччя, добра, радісних миттєвостей у житті. Вдячних, творчих, розумних учнів, розуміння батьків, підтримки колег.

вівторок, 3 грудня 2019 р.

Конкурс "Вчитель року-2020" в номінації "хімія" на базі Заліщицької гімназії




Впродовж останніх двох тижнів у районі проходив конкурс «Вчитель року-2020» у номінаціях зарубіжна література, образотворче мистецтво, початкові класи, історія, хімія. Вчителі Заліщицької гімназії Середюк Т.С. та Брусяк С.В. взяли участь у районному етапі конкурсу та стали призерами; Тарас Степанович, здобувши І місце, представлятиме вчителів зарубіжної літератури району в обласному етапі.
Цікаво, творчо проходив конкурс вчителів-хіміків, який відбувався на базі нашого навчального закладу. Я, як член журі конкурсу, мала змогу не тільки оцінювати, а й співпереживати, підтримувати, аналізувати, допомагати конкурсантам при виконанні контрольної роботи, методичного квесту, хімічного практикуму та лабораторного експерименту. Фінальним акордом демонстрації педагогічної майстерності педагогів стали уроки на базі гімназії, котрі вдало поєднували педагогічний хист вчителів зі знаннями й уміннями гімназистів. 3 грудня відбулися відкриті уроки в 6 (10)-а класі – вчитель Іванів О.К. з Лисівської ЗОШ І-ІІІ ст., 3 (7)-а класі – вчитель Лохвицька М.Ф. із ЗОШ І-ІІ ст. с. Шипівці та в 7 (11)-б класі – вчитель хімії ЗОШ І-ІІІ ст. №2 м. Заліщики Нагірна Г.М. Кожен урок, який запропонували вчителі на конкурс, по-своєму був цікавим, нестандартним, наповненим хімічними дослідами (в т.ч. й віртуальними), з елементами пошукової та дослідницько-навчальної діяльності учнів. Гімназисти не підвели. І не важливо, хто став переможцем, адже головне – що учні гімназії здобули нові знання і чудову нагоду спілкування із цікавими, творчими педагогами.