пʼятниця, 29 листопада 2019 р.

Підсумки ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії

Вітаю
переможців та призерів
ІІ (районного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади
з хімії:

Гапійчук Аліну (5-Б) – І місце (вчитель Сопилюк Н.І.)
Шкільнюка Дмитра (3-Б) – ІІ місце (вчитель Сушко Г.М.)
Кузь Христину  (3-А) – ІІ місце (вчитель Сушко Г.М.)
Кальчук Тамару (7-Б) – ІІ місце (вчитель Сопилюк Н.І.)

понеділок, 11 листопада 2019 р.

Підсумки інтернет-олімпіади "На урок"-осіння з хімії


Не тільки учні 4-а, 4-б, 7-а та 7-б класів, але і я - як вчитель - з нетерпінням очікували результатів олімпіади На урок (осіння). І ось сьогодні 11 листопада ми отримали підсумки роботи гімназистів, що виконували олімпіадні завдання. Із 9 учнів 7(11)-а класу, що працювали над завданнями з хімії, всі стали призерами: 6 перших (Савчак І., Шмиглик О., Миронюк С., Материнчук Р., Борщ М., Угрин Ю.) та 3 других місця (Бурка Я., Смеричанська Ю., Гуменюк А.). Серед учнів 7(11)-б класу з 8 учасників 6 призерів: Давиденко А., Заячковська Н., Розновська Ю., Дороніна А. – І місце; Кальчук Т. – ІІ місце та Монич Т. – ІІІ місце.
Непогано попрацювали й учні 4(8) класів. Це була їхня перша спроба участі в інтернет-олімпіаді з хімії. Із 50 учасників обох класів отримали 4 сертифікати І ступеня, 4 гімназисти здобули ІІ місця та 4 були третіми. Особливо хочу відзначити учнів Лучина О., Огородник Ю., Краснюка В., Диковицького В., Бегунову А., Бандуру С., Крутевич В., Юрійчин Д., Дзівідзінську Г., Михалюка І.


 Усі учасники олімпіади отримали іменні сертифікати учасника інтернет-олімпіади, а призери - особисті сертифікати переможця. В цілому у нас 14 дипломів І ступеня, 8 - ІІ ступеня та 5 - ІІІ ступеня. 27 призових місць. Чудовий результат!

https://drive.google.com/open?id=1aGfFBFbPqUdAfEoUH_1s7N61o63RFjOI