середа, 29 травня 2019 р.

четвер, 16 травня 2019 р.

Учні 3-б класу підготували захоплюючий урок-захист навчальних проектів. Хімія може бути цікавою!

         Учні 3-б класу Диковицький Денис, Панчук Настя та Огородник Юля провели цікавий урок - захист навчальних проектів. Огородник Ю. представила еколого-економічний проект «Зберігаючи воду – заощаджую родинний бюджет». Денис та Анастасія демонстрували незвичні досліди із речовинами з домашньої хімічної лабораторії Диковицького Дениса. Такий урок не залишив байдужим нікого - хімія справді є захоплюючою й цікавою.

 

 
 

 

понеділок, 6 травня 2019 р.

Виконання навчальних проектів у формі практичних досліджень

     Уроки хімії в 3 (7) класах на кінець навчального року завершуються захистом навчальних проектів, які учні виконували впродовж року. Тему "Значення води і водних розчинів у природі і житті людини. Проблема чистої води. Охорона водойм від забруднень" гімназисти 3-б класу презентували у формі власних досліджень різних способів очистки води з різних джерел (дощову, з-під крана, річкову, з криниці). Проекти були дуже цікавими і, головне, зрозумілими й корисними для однокласників. Диковицький Денис, Огородник Юля, Юрійчин Діана отримали бали найвищого рівня, а учні класу - нові грунтовні практичні знання.

неділя, 5 травня 2019 р.

Інтернет-конкурс "Вчитель року-2019" завершився

         У 2018-2019 навчальному році проводився ІУ Всеукраїнський інтернет-конкурс «Вчитель року-2019» за версією науково-популярного природничого журналу «Колосок». Організаторами конкурсу є МОН України, Інститут модернізації змісту освіти, Національна академія педагогічних наук України, Інститут обдарованої дитини ЛМГО «Львівський інститут освіти». Конкурс проводився в 5 номінаціях: вчителів початкових класів, фізики і астрономії, біології, географії, хімії у період з вересня 2018 року по квітень 2019 року.
         Подавши заявку для участі у цьому педагогічному змаганні, готувала творчу конкурсну роботу, випробувала свої сили в тестуванні з фахових питань. В цілому призового місці не здобула, однак для мене важливою є сама участь у конкурсі такого високого рівня, адже тільки серед хіміків було більш 100 учасників з усіх областей України.
        За загальними результатами отримала диплом Лауреата  конкурсу та звання   «Учитель-ерудит» в номінації "хімія".