четвер, 7 червня 2018 р.

вівторок, 5 червня 2018 р.

Підсумкове засідання кафедри природничих дисциплін гімназії

         05 червня відбулося підсумкове засідання методоб'єднання вчителів природничих дисциплін Заліщицької гімназії. Було заслухано питання:
1. Звіт голови МО про роботу, проведену протягом навчального року. (Сопилюк Н.І.) 
2.   Звіти завідувачів навчальних кабінетів та кафедр про проведену протягом навчального року роботу (навчально-методичне забезпечення). (Завідувачі кабінетів Горин Н.П., Сушко Г.М., Лугофет О.М., Олексюк О.М.)
3. Підсумки роботи з обдарованими учнями гімназії. (Сопилюк Н.І., вчителі кафедри). 
 4. Рекомендації та побажання щодо роботи МО в 2018-2019 навчальному році, складання перспективного плану. (вчителі кафедри).
        Голова МО зробила аналіз роботи за минулий навчальний рік. Активного обговорення, як і сподівалася, набуло питання нашої подальшої роботи, забезпечення належного навчально-методичного обладнання кабінетів природничого спрямування (особливо хімії та фізики).

    Вчителі кафедри внесли пропозиції до плану роботи гімназії та методоб'єднання на наступний навчальний рік. Вважаю, що робота вчителів кафедри природничих дисциплін  впродовж 2017-2018 навчального року була насиченою, плідною, результативною, багатоплановою і внесла свій гідний вклад у навчально-виховний процес Заліщицької державної гімназії. План роботи методобєднання на поточний навчальний рік в цілому виконаний.  Дякую всім колегам за співпрацю і підтримку в усіх моїх ініціативах і починаннях впродовж навчального року. Сподіваюся, що наступного року наша кафедра й надалі працюватиме ефективно і творчо.
       У засіданні взяла участь заступник директора з методичної роботи Кузь С.М.

пʼятниця, 1 червня 2018 р.

Звіт про роботу методоб'єднання за 2017-2018 н. рік

     На кінець навчального року підготовлено для обговорення звіт про роботу вчителів природничих дисциплін Заліщицької державної гімназії і мою роботу як голови методоб'єднання впродовж 2017-2018 навчального року. Також на підсумкове засідання методоб'єднання буде винесено питання про підсумки роботи з обдарованими гімназистами. Звіт подано в текстовому форматі:

https://drive.google.com/open?id=15f-hlC43CD2jV060GjFkoTlCs82ko4Ef

а також як презентація найбільш пам'ятних і яскравих моментів та заходів з роботи педагогів кафедри:

https://drive.google.com/open?id=15obDmm6Q8KBbzuHCl5x3HHP2zWcQH3nq